Sendanor

Sendanorin tiedotteet ja uutiset

Uudistetut palvelumme ja vuosi 2020

Tässä tiedotteessa kerromme vuoden 2020 uudistuksista palveluissamme Sendanorilla.

Vanhojen asiakkaiden palveluiden siirtäminen uusille palvelimille

Monien asiakkaidemme palvelut ovat edelleen vanhoilla palvelimilla. Valmistelemmekin näiden palveluiden siirtämistä uusille palvelimille mahdollisimman nopeasti. Hinta ei muutu, mikäli ette halua muuttaa palveluidenne sisältöä. Aikaistettua siirtoa uusille palvelimille voi pyytää myös asiakaspalvelustamme, jolloin voidaan myös sopia asiakaskohtainen huoltoikkuna.

Uudistimme sähköpostipalvelumme paremmaksi

Uudessa sähköpostissamme asiakkaat voivat luoda tilejä verkkotunnukselleen myös itse omalla ylläpitäjän tunnuksella web-palvelussa.

Tilien käyttöönotto on huomattavasti helpompaa, sillä uusi palvelumme tukee nyt automaattisia asetuksia. Useimpiin sähköpostiohjelmiin riittääkin jatkossa vain sähköpostiosoitteen ja salasanan kirjoittaminen.

Mukana on myös virustorjunta ja kehittyneet roskapostin suodatukset.

Hinta uudelle sähköpostille on alkaen vain viisi euroa/vuosi. Vanhan sähköpostin käyttäjät voivat pyytää tilin siirron maksutta asiakaspalvelustamme.

Uusi WordPress-ylläpitopalvelu

Tarjoamaan nyt myös lisäpalveluna automaattista asennus- ja ylläpitopalvelua WordPress-sovellukselle, jolloin otamme ylläpitovastuun myös tietoturvapäivityksistä. Uusi lisäpalvelu maksaa 5 euroa/kk tai 50 €/vuosi sis. ALV 24%. Palvelun voi tilata asiakaspalvelustamme myös olemassa olevaan WordPress-asennukseen.

Uusi shellipalvelin

Toimme myös markkinoille uuden viiden euron shellipalvelimen niille, jotka vielä haluavat esimerkiksi irkata terminaalista. Uudistetuissa web-palveluissamme ei jatkossa tule mukana shellipalvelua pitkäkestoisten terminaalisovellusten ajamiseen. Vanhat asiakkaat voivat kuitenkin pyytää maksutta tilin uudelle shellipalvelimelle asiakaspalvelustamme.

Uudistetut web-palvelimet

Uusi web-palvelinympäristömme on ollut käytössä vanhan rinnalla jo yli viisi vuotta.

Nyt kaikki vanhatkin asiakkaat siirtyvät käyttämään uutta järjestelmää. Uudessa ympäristössä jokainen asiakas saa oman kevyen virtuaalipalvelimen, jonka käyttöjärjestelmää, huoltotöitä ja sovellusversioita voimme hallita asiakaskohtaisesti.

Lisäksi kaikki uudet Atlas-web-palvelimet tulevat uudelle nopeammalle palvelinalustallemme, josta kerromme lisää seuraavassa kappaleessa.

Uuden web-alustan palvelimia on Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Saksassa, USA:ssa sekä Singaporessa, ja sijaintia voidaan muuttaa asiakaskohtaisesti.

Uusi erittäin nopea palvelinympäristö

Toimme markkinoille heinäkuussa uuden huomattavasti kilpailijoitamme nopeamman palvelinympäristön.

Uudessa palvelinympäristössämme palvelimet käyttävät markkinoiden nopeimpia prosessoreita 5 GHz Turbo Boostilla sekä levyjärjestelmä on erittäin nopeilla paikallisilla peilatuilla NVMe M2 -kiintolevyillä. Luku sekä kirjoitus on jopa 1-2 GB/s, eli yli neljä kertaa nopeampaa kuin eräällä suomalaisella maailman nopeimmaksi mainostetulla kilpailijallamme.

Tämä palvelu on saatavissa sekä puhtaina virtuaalipalvelimina kuin myös valmiiksi ylläpidettynä Atlas-web-palvelimena. Kaikki uudet Atlas-webhotellit tulevat tälle alustalle.

Tuotteistimme sovelluskehityspalvelumme

Suurin osa myynnistämme viimeisen 10 vuoden aikana on tullut asiakaskohtaisesta sovelluskehityksestä ja ohjelmistoalan konsultointipalveluista suuryrityksille.

Paketoimme nämä palvelut nyt helposti tilattaviksi ja nopeasti toimitettaviksi tuotteiksi 100% tyytyväisyystakuulla – mikäli ette ole tyytyväinen lopputulokseen, palautamme maksun. Tarjoamme myös maksuttoman tuen ja bugi- sekä tietoturvapäivitykset paketista riippuen jopa 1-10 vuodeksi.

Paketteihin voi tutustua verkkokaupassamme tai voitte pyytää tarjouksen asiakaspalvelustamme.

VPN-ratkaisuja, verkkolaitteita ja muuta laitekauppaa

Olemme tuoneet uutena ratkaisuna keskitetysti ylläpidetyt VPN-ratkaisut sekä OpenWRT-pohjaiset reitittimet.

Myymme myös asiakaskohtaisesti mm. tietokoneita, palvelimia, IT-laitteita, verkkokaapeleita, lähiverkkolaitteita, yms.

Lyhyet fi-verkkotunnukset

Olemme myyneet kevään ja kesän ajan huutokaupoissa lyhyitä kaksikirjaimisia fi-verkkotunnuksiamme, esimerkiksi 3u.fi, 9a.fi, 6y.fi, 5v.fi, 8a.fi, ja 7e.fi.

Näitä verkkotunnuksia on edelleen saatavissa myös suoraan ohi huutokaupan useita kappaleita. Voitte tiedustella tästä asiakaspalvelustamme.

Tarjoamme myös maksutonta tukipalvelua uusien vapaiden verkkotunnuksien löytämiseen. Esimerkiksi kolmikirjaimisia fi-verkkotunnuksia on edelleen paljon vapaana ja rekisteröintimaksu meidän kautta näille on 20 euroa/vuosi/verkkotunnus sis. ALV 24%.

Kansainvälisiä palvelimia ja palveluita

Tarjoamme myös globaalisti paljon uusia hosting-ratkaisuja. Meillä on uusi GeoIP-pohjainen nimipalvelu, maailmanlaajuinen CDN-ympäristö, TURN/STUN-palvelu sekä web-palvelimia saatavilla ympäri maailman.

Palvelinympäristömme pyörittää esimerkiksi Vehikill-verkkopeliä, jolla on päivittäin noin 3000-5000 uniikkia pelaajaa ympäri maailman.

Nämä palvelut ovat asiakaskohtaisia ratkaisuja. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään tarjouspyyntöihin.

Osallistu myös Discordissa

Sendanorin yhteisön eli yrittäjän, alihankkijamme, yhteistyökumppanit sekä asiakkaat tavoittaa parhaiten IRC:n lisäksi nyt myös Discord-palvelussa, joka on yhdistetty IRC:n kanssa.

Palveluistamme voi keskustella siellä vapaasti yhdessä koko yhteisön kanssa. Kerromme myös kaikista uutisista siellä aina ensimmäisenä.

Pyydämme palautetta ja keskustelua palvelustamme Facebookissa

Uusi myyntimme pohjautuu melkein kokonaan sosiaaliseen mediaan ja toivoisimmekin asiakaspalautetta erityisesti Facebookissa.

Seuraa myös Linkedinissä

Yrittäjä Sendanorin taustalla on Jaakko Heusala ja hän on aktiivinen myös Linkedin-palvelussa. Kontaktipyyntöjä saa laittaa vapaasti!

Julkaistu 09.08.2020